Boek één van de 25 limited inspiratiesessies met Ferdi

De expertise en visie van topondernemer en EIFFEL founder Ferdi van Dommelen kunt u nu ook inzetten om uw organisatie, management team, salesforce of relaties te inspireren middels een exclusieve live- of online presentatie vol interactie.

Kennisoverdracht vindt plaats vanuit het unieke boek, waarbij de thema’s ondernemerschap, klantgerichtheid en onderscheidend vermogen centraal worden gesteld. De bijeenkomst zorgt voor verdieping van het boek en levert bijzondere inzichten op.

Ferdi is beschikbaar voor maximaal 25 bijeenkomsten en zorgt samen met u voor maatwerk.

  • Ontbijtsessie
  • Presentatie met Q & A session
  • Round table inspiration
  • Webinar

Welke vorm u in overleg met Ferdi ook kiest, succes is verzekerd! Voorafgaand aan uw limited session zal “EIFFEL is de naam” – indien gewenst gesigneerd – aan uw medewerkers worden verstrekt.

Meer weten? Stuur een mail naar marketing@eiffelisdenaam.nl of neem contact op met Veronique Schiefelbusch via 06-52656418.

Bestel het boek

Tussen 1992 en 2018 gaven Ferdi en Erica van Dommelen hun hart en ziel aan het door hun opgerichte detacheringsbureau EIFFEL. De dagelijkse leiding uit handen geven was zeker niet makkelijk. Management Scope gaat met Van Dommelen in gesprek over een kwart eeuw ondernemerschap. ‘Het individu is niet belangrijk. Het is company first en niet me first.’ Lees het interview hier.

BusinessClub van Top Basketbal Club Heroes Den Bosch organiseerde voor haar leden onlangs het online event “Food for Thought.” Met een boeiend interview tussen clubeigenaar en topsport marketeer Bob van Oosterhout en Ferdi van Dommelen, founder van EIFFEL en voormalig hoofdsponsor van de legendarische Basketbal Club Eiffel Towers. Bekijk hier een deel van het interview.